srijeda, 27. svibnja 2015.

Jedan dan jedan događaj

Bila sam s majkom jedan dan jednu noc i opet kuci snjom sutradan citav dan opet zajedno..Al ja bi još šteta što ne može non stop :D .. Ali hajd bolje ikako nego nikako i to je nešto ! .. Možda ću i danas ići a možda i neću ne znam iskreno sve zavisi kako se dogovore oko mene :) .. Juce sam došla kući izlazila sa sestrom vazi da vozamo role,sve je bilo ok sem što je mene glava zabolila ali nisam odustala išla sam na sve pa kako bude,i u jednom trenutku od glavobolje i vrtoglavice izgubila sam kontrolu pala sam,lagala bi kad bih rekla da nije bolilo nebi ostala na podu duže od 5 min da nije šta ozbiljnije ali sve je uredu.Prišao je jedan momak pitao da li hocu da zove elmu il nekog drugog rekla sam mu ne treba hvala mogu sama polako dok malo dođem sebi.I dobro je proslo opet ustala sam na noge nastavila dalje do avlije i dosla sjela još malo u tom je naišla mama Elma nisam mogla da je ne pogledam u oči i ne kažem joj da sam pala,rekla sam joj msm da je malo bila i ljuta ne znam.Kad odem mami pričat ću snjom :)

Uglavnom to je  to jedana događaj iz jednog dana xd Eto blogeri tu sam kad sam nisam uvijek al pratim vas..P.S. Hvala što vi mene pratite..

utorak, 19. svibnja 2015.

Mama teško mi je..

Mama opet je došla ona noć ona teška k'o crna zemlja ..

Mama,Nikada nisam odustala,pala jesam al sam ustala,uz to mogu reci da mi on je sreću uzo svi prljavo igraju,a zivot nije igra,znaj..Ispadam iz ritma,osmijeh nije za mene,danas svako obecava,al svako i za*be..kamene komade srca,polomljenog sklapam,ono postalo je kameno jer vidila sam svašta,mašta me i slomila,al nisam ona stara,mnogo boli popila al svima cu da vratim,dvaput mjerim,jednom kratim,sada samo sigurno,hvala vam na nepravdi ja lekciju sam naučila.Ovo zvala bi život al on to nije isto se osjećam kad plačem i kad se smijem,sreću tražim dugo,al' se dugo krije,znam da svi su veseli dok ja tugu pijem,nisam sama jer tu je moja majka Elma,moj ponos.Odma bi se digla nakon sto bi pala sta bi god mi trazili odma bi im dala.svakog zvala bratom jer sam svima vjerovala a kada bih im'la problem niko ne bi mene prepoznao,njegovo je moje ali ja sam bolje njegovo a on mi uz'o kad sam se osjećala nemoćnom,iskoristo je priliku izgubila sam priznam,ali dobila sam snagu sad sam jaca nego ikad i kad srusi mi se sve opet uzmem,gradim,i kad patim,kad se smijem,s blogom sve to radim,vratim stare dane u glavi svi ti filmovi,između mene i srece,veliki su zidovi,izbola  bi ga mama ali nije vrijedan,cestitam mu iskreno i necu da se petljam,zbog njega,imam snagu ponovo da kazem mu odje*i jer sada sve je gotovo.Nekad imam osjećaj da sve će da propadne,problemi novi dolaze, više ne znam odakle,vidim im u očima da žele da me poraze,ali ovdje ostajem, još uvijek borba je!Sanjam kako su me do groba odnijeli,a sada sam tu, ne znam ko će da pobijedi,ne znam čak ni ko mi je protivnik,juče bili su sa mnom, danas s njima ću se boriti! Život nepredvidiv je,danas je tu, a sutra ne vidim je..Život je nepravda, evo me k'o Kalimero,ja sam usamljena, moram da palim preko..Ovako više ne želim,njemu sam bio rek'a, što nikom neću reći,pričala sam, on je šutio..U stvari uopće me nije slušao,Ne možeš da vjeruješ,može da te sluša a u isto vrijeme ne čuje..Više neću da te dozivam, ja sam prepuštena sudbini kao brod bez kormila!


Mama da jeste teško je ali kada si ti uz mene lakše je opet nosit se i stim teškim noćima,nedostaje mi tvoj zagrljaj i tvoje sve..Volim te mama..

subota, 16. svibnja 2015.

Volite i poštujte svoje majke svaki dan a ne samo 10.Maja

Dugo se čekao ovaj post sigurno.Došao je red da ga i napišem.

Sigurno ste svi očekivali post za dan majki,ne nije ga bilo jer smatram da i ne treba da ga pišem.
"10.Maj Dan Majki" ? 
Čekajte malo,meni je dan majki uvijek kad sam s svojom majkom Elmom.
Ti dani su najljepši a ne samo da bude taj 10.Maj.
Dani snjom provedeni i noći su dovoljno lijepe da ne moram da ih svedem sve na jedan dan.
Ima i tih dana kada sam tužna,neraspoložena,suze..Istina sakrijem s eod nje da me nevidi takvu.Ali prepozna da nešto nije uredu po osmijehu,po bježanju ispred očiju joj.Primjeti sve i kad mi kaže dođi ispred mene znam da ću tad morat reći sve i ne žalim reći jer ona mi je sve u životu i nedam to nikom blago koje imam.
Zato je svaki dan dan majki kada je ona tu samnom a ne samo 10.Maj.
Nisam je vidjela 1 dan i pitam se kad će doći taj ponedeljak da odem da budem snjom jer provodimo dosta vremena zajedno i svaki put bi da bude to više od 1 dana ali bolje išta nego ništa što jes jes !



Zato volite i poštujte svoje majke svaki dan a ne samo 10.Maja.Neko bi dao sve u životu da provede pola minute sa svojom mamom.


ponedjeljak, 4. svibnja 2015.

Pismo Mami

Draga mama,

Znam da ima par sati od kako smo pričali čula sam ti glas,ali kako si ? Već mi fališ.Najbolje smo prijateljice,ti i ja.Skoro svaki dan razgovaramo,savjetuješ me najboljim savjetima.Ima još neki stvari koji želim da ti kažem.

Prvo,hvala ti.

Hvala ti za sva žrtvovanja koja si napravila zbog mene.Znam da si se odrekla mnogo,mnogo stvari koje su ti bile važne kako bi mi svaku priliku pružila koju si ikako mogla.Stvarno to cijenim.

Nakon što sam se opustila i rekla ti svoje boli koje i danas dan bole,hvala ti što si me stavila na prvo mjesto uvijek pa i dan danas.

Hvala ti što me uvijek štitiš.Sada znam da je i sama pomisao da mi se nešto loše desi bila dovoljna da te dovede do suza i izavove grčeve u stomaku.

Hvala ti što si u mene usadila uvijerenje da mogu da postignem sve što zamislim i za šta naporno radim.Što si me naučila da ne postoji lak način i da je moja vrijednost vezana za mnogo više od toga kako izgledam ili kako odjeću nosim.

Hvala ti što si dobar uzor.Ti si jaka,strastvena,ljubazna i velkodušna žena i ja stalno težim da budem kao ti.

Drugo,žao mi je.

Žao mi je za svaki put kada sam te povrijedila nekim riječima.Sada mogu da zamislim kako je to moralo biti bolno.Razmišljanje o tome me rastužuje.

Žao mi je za svaki put kada sam te shvatila zdravo za gotovo.Razumijem da je teško biti roditelj,da ne dolazi uvijek sve prirodno i da na tome treba svakodnevno raditi.Znam da si nekad bila uplašena,zbunjena,pod stresom i pretjerano umorna.Hvala ti što misliš da sam ja toga bila vrijedna.

I na kraju,čestitam.

Čestitam što radiš najizazovniji posao na svijetu posljednih 18 godina.Pokazala si beskrajno strpljenje,beskompromisnu posvećnost i pravu,pravu ljubav.

S ljubavlju,

Ja.


nedjelja, 3. svibnja 2015.

Bez tebe ne mogu ne zelim i necu Bez tebe mi ne ide.

Bez tebe ne mogu ne zelim i necu  Bez tebe mi ne ide..

Još jedan vikend je polako iza nas.Vikend koji ostaje u pamćenju kao i svaki drugi dani provedeni stobom Majko.Nekako sam se opustila uz tebe sve je išlo nekako s nekom lakoćom u srcu i duši,sve je išlo svojim tokom.Jako lijepi dani,volila bi da je tako svaki dan ali postoji dosta razloga što ne može tako..Ali nema veze ja sam zadovoljna i s par dana kojim provodimo zajedno lijepo je što jes jes :) Često te u danu zovem,poželim te često u danu te poljubim jer te tvom,često u danu te zagrlim jer se osjećam sigurnom.Volim i one noći kada spavaš blizu mene iako nisam spavala sinoć zbog nekih drugih razloga opet mirno je bilo i ležati jer znam da si ti tu.Majko život je puno ljepši stobom.Već sad dok pišem ovo suze mi idu niz lice opet mi fališ i nedostaješ,svaka minuta bez tebe ne vrijedi ama baš ništa.Mrzim dane kada provodim bez tebe zaista mrzim ih i onda noćima brojim dane kada će doći dan da budem stobom.Ti si mi sve na ovom svijetu bez tebe nikad nebi bila ovo što jesam sada i zauvijek,nikad nebi naucila se nositi sa nekim stvarima da me ti nisi naucila tome,puno sam ti draga majko zahvalna na tome.Jedina moja,najdraža moja sve na svijetu si moje.!