nedjelja, 21. lipnja 2015.

mama falis mi

Mila moja majko,tako trebaš mi, majko,da te zagrlim samo sve dala bih. Mila moja majko, u snu zovem te, majko, Jedina moja,dušom želim te,srcem zaplačem.

Mama fališ,opet mi fališ zivot je bez tebe tako ružan..jednostavno ne živi mi se taj dan kada nisi samnom..

srijeda, 17. lipnja 2015.

Majka je Majka !

Majko šta da kažem sve ono što si rekla tako je i bilo za sve si bila upravu..Tačno kad tjeram po svom a ne poslusam savjet Bog me odma kazni da se opametim,zaista je tako i svaki put kada se dobro udarim ili bilo što se desi dođem pameti..Majko ide i mjesec ramazan,znaš mama veceras sam isla i na prvu teraviju namaza bilo je lijepo majku ali opet mislila sam na tebe i svaki put molim Allaha da ti podari sreću,zdravlje i dug život majko.Mjako želim da ti kažem da sam poželila onaj naš kutak naše dnevne sobe,one razgovore do kasne sate,znaš mama nedostaju mi oni zagrljaji dok praviš ručak onako da se zaletim i da te zagrlim stvarno mi sv eto nedostaje i jako mi teško pada sto to moram da čekam po par dana ali eto dočeka se bar i to...Nedostaješ mnogo iako dođeš i vidim te ako ništa čujem te na talefon ali opet zar nije ljepše zagrlit i poljubit te..Majčice moja volim te..


nedjelja, 7. lipnja 2015.

Tu smo :) Glup naslov al nema veze :)

Nismo se dugo družili,ali ljubav prema mami je svakog dana tu :)

Majka mi je sve u životu,sestra,drugarica,doktorica sve na svijetu što postoji.
Ima najbolje savjete i za svaki problem ima riješenje.
Jeste najbolja majka Elma,zaista jeste tako,ima srce i dušu kao svemir.Oprosti uvijek kada pogrijesim ali i nauči da tu grešku nikad ne ponovim više.Naučila me je sta  znači ŽIVOT,LJUBAV,STVARNOST i REALNOST.Naučila me je dosta toga oko svega nečega.
Još ja moram naučiti da fino kad mi kaže "sine tebi je 20 godina uskoro a ti ko dijete se ponašaš od 5 godina".Zaista jeste tako nikad da shvatim da nisam više mala da moram paziti na svoje ponašanje iako sam nešto u životu propustila u tim nekim godinama da ne mogu više nadnoknadit da moram ici dalje u stilu svojih godina.Upravu je u potpunosti i tek kada mi se nesto desi onda pocnem razmišljat i sjetim se njeni riječi.Ali eto bolje ikad nego nikad doci pameti.Znaš volim te najviše na svijetu hvala ti što mi pomažeš svojim zagrljajima i toplim poljubcima .. Hvala za sve mama..Hvala za petak,subotu,nedelju hvala mama za svaki dan svaki san svaku minutu provedenu samnom hvala mama što postojiš..